• Transformatie

Aanschaffen model

Wanneer je je aangetrokken voelt tot het Bewust Bedrijf Model® en hiermee wilt werken als trainer, coach of in welke andere rol dan ook, dan is het mogelijk het model aan te schaffen, gedrukt op een groot zeil. Er zijn vier versies van het model beschikbaar om te laten drukken op zeil, zie afbeeldingen hieronder. De bovenste twee zijn het standaardmodel in het Nederlands en in het Engels  (uiteraard zonder de regel ‘copyright Bewust Bedrijf’). De onderste twee zijn de versies waarin de onderliggende geometrie zichtbaar is, ook weer in het Nederlands en in het Engels. Dit geeft een krachtiger werking van het model. Voor individuen en groepen die weinig connectie hebben met deze geometrie kan deze variant mogelijk afleiden. Volg bij de keus voor een van de versies vooral je gevoel.

model copyright NL nieuw zeilversie


Standaardversie Bewust Bedrijf Model® in Nederlands, gedrukt op zeil


model copyright engels nieuw zeilversie


Standaardversie Bewust Bedrijf Model® in Engels, gedrukt op zeil


model copyright NL geom printversie


Geometrie versie Bewust Bedrijf Model® in Nederlands, gedrukt op zeil


model copyright engels geom printversie

Geometrie versie Bewust Bedrijf Model® in Engels, gedrukt op zeil

Bij bestelling van het zeil ontvang je een compleet pakket met boek, handleiding voor gebruik van het model en enkele relevante handouts. De kosten voor dit pakket voor een zeil van 3 meter doorsnede zijn € 500,00; voor een zeil van 2 meter doorsnede zijn de kosten € 400,00. Deze bedragen zijn inclusief verzendkosten en exclusief 21 % BTW. Op deze bedragen geldt korting als het zeil wordt gekocht in combinatie met het volgen van een meerdaagse training, ook als de training pas wordt gevolgd nadat het zeil is aangeschaft. Het zeil van 3 meter kost met korting € 400,- ex. BTW en 2 meter doorsnede kost met korting € 300,- ex BTW. Bij bestelling van het zeil in combinatie met de training is geen extra boek inbegrepen. Voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen, bel naar Jaap (06 13972355) of mail.

Waarom is het model vanaf 2015 vrij te bestellen

Het Bewust Bedrijf Model® is sinds 2010 door zo’n 30 trainers, coaches en organisatieadviseurs aangeschaft, nadat ze een training hebben gevolgd bij Bewust Bedrijf. Dit levert een veelheid aan werkmethoden op en menig persoon of team heeft zo al kennis kunnen maken met het model. Steeds weer blijkt hoe krachtig het is als mensen of teams in het model staan: het geeft enorm veel inzichten, je ervaart direct aan den lijve wat er op een onbewuste laag speelt én je ervaart ook welke route er is om een volgende stap te zetten. De kracht zit vooral in het ervaren en voelen: je kunt er niet meer omheen, in tegenstelling tot mentale inzichten. Gaandeweg is er zo een krachtig veld ontstaan rond het model, waardoor het werken hiermee zich gemakkelijker ontvouwt: vele anderen zijn immers al voorgegaan. Daarnaast merk ik dat mijn persoonlijke ontwikkeling ook doorgaat en al enige tijd niet meer op de eerste plaats gericht is op het in de wereld brengen van het Bewust Bedrijf Model®. Deze twee gegevens zijn voor mij een reden om het gebruik van het model verder vrij te geven, waardoor iedereen het model aan kan schaffen gedrukt op zeil, dus los van het volgen van een training bij Bewust Bedrijf. Voorwaarde voor gebruik blijft uiteraard wel altijd een bronvermelding.
Succes met het vinden van jouw eigen toepassing van het model. Ik ontvang graag feedback zodat iedereen kan blijven leren.