• Jongerenweken

Jongerenweken

Wij (mijn partner Joanne, John en Elaine uit Engeland en ikzelf) organiseren jongerenweken voor de leeftijd van 15 t/m 30 jaar. We hebben sinds 2012 al veel kampen georganiseerd, vooral in Nederland, maar ook in Portugal en Noorwegen. Momenteel gaat al onze energie naar het opzetten van een nieuw jongerenproject Live-to-Be in Almere Oosterwold. Hier beginnen we in de zomer van 2017 met bouwen. Dit wordt ook de lokatie voor onze nieuwe jongerenkampen. Zo gauw er nieuwe data en locaties zijn, dan maken wij dat bekend op www.live-to-be.com of via de Facebook pagina van Live-to-Be.

Een jongerenweek is iets voor jou als jij je herkent in het stuk ‘jongeren van deze tijd‘. In de kampen leer je om meer in verbinding te komen met wie je werkelijk bent, waar je voor staat en waarom jij juist nu in deze tijd op deze aarde bent. Deze week helpt je in een veilige omgeving om meer van jezelf tot expressie te brengen, meer van jezelf te herkennen en nieuwe gebieden te ontdekken. Bijvoorbeeld het omgaan met hoog gevoeligheid en het verkennen van je multi-dimensionele vermogens. Deze week helpt je ook om de conditioneringen van de samenleving los te laten, waardoor je je niet langer beperkt hoeft te voelen of in een te kleine box hoeft te leven. Door uit deze box te stappen, kun je weer keuzen maken die meer reflecteren wie jij in wezen bent.
Wij werken in de jongerenweken op basis van co-creatie: we maken samen het programma, er is geen voorop gezette structuur. We werken met klank, muziek, dansen, wandelen, zwemmen (als het weer het toelaat), samen koken van heerlijke maaltijden (biologisch en vegetarisch), etc. Er is een niet conventionele, vrije open ruimte waarin je samen met de andere jongeren je eigen oplossingen zoekt. Zo werken we samen vanuit onvoorwaardelijke liefde aan het creëren van de nieuwe aarde en om bij te dragen aan een ommekeer in het denken over de samenleving.

Praktisch: een jongerenweek duurt 5 dagen. Joanne, John, Elaine en Jaap werken samen in Star Global Family (www.starglobalfamily.com). We organiseren de kampen altijd samen met enkele jongeren van Young Masters Global en vanaf 2018 ook met jongeren die Live-to-Be samen met ons dragen.

Als je deel wilt nemen of op de hoogte gehouden wilt worden over nieuwe data, laat het mij dan weten.

Meer informatie over The living experience for the new generation
HeartNav, de site voor en door hooggevoelige jongeren
Extra informatie